• Головна
  • Новини
  • На Рівненщині розшукують підозрюваного у вбивстві сім'ї львівських бізнесменів: поліція виявила автомобіль зловмисника

09.10.2024, 13:21

На Рівненщині розшукують підозрюваного у вбивстві сім'ї львівських бізнесменів: поліція виявила автомобіль зловмисника

Поліція розшукує підозрюваного у жорстокому подвійному вбивстві, яке сталося на Львівщині. Відповідно до інформації поліції Рівненської області, автомобіль, яким імовірно пересувався злочинець, був знайдений у лісі на території Дубенського району.

Правоохоронці виявили позашляховик марки SsangYong Rexton, що, за їхніми даними, належить підозрюваному. На розшук нападника орієнтовано особовий склад поліції двох областей — Рівненської та Львівської. До пошукової операції залучені спецпідрозділи КОРД, бійці бойового підрозділу «Хижак», кінологи, а також використовується повітряна техніка, зокрема безпілотники та квадрокоптери.

Поліція ідентифікувала підозрюваного як Палія Андрія Васильовича, 1988 року народження, жителя Шептицького району. Чоловік має такі прикмети: вік – 36 років, зріст – 175 см, міцної статури, темне коротко підстрижене волосся. Серед особливих прикмет: відсутність половини вказівного пальця на лівій руці, татуювання на правому плечі, ліва нога коротша за праву.

Поліція закликає всіх, хто володіє інформацією про місцезнаходження розшукуваного, негайно повідомити на спецлінію 102 або за номерами телефонів: 067 496 00 97, 093 489 95 02. Важливо не намагатися самостійно затримати підозрюваного, оскільки він може бути озброєний.

Розслідування триває, а правоохоронці роблять все можливе для затримання зловмисника та забезпечення безпеки місцевого населення.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: