• Головна
  • Новини
  • На Рівненщині п'яний водій наїхав на літню жінку та її онучок

17.07.2023, 13:42

На Рівненщині п'яний водій наїхав на літню жінку та її онучок

На Рівненщині п'яний 46-річний водій наїхав на літню жінку та її двох маленьких онучок. Потерпілих затиснуло під авто. Наразі вони перебувають в лікарні

Про це повідомила пресслужба поліції Рівненщини.

Відомо, що аварія сталась близько 20:00 у неділю, 16 липня, на вулиці Хутірській у селі Неньковичі. Як встановили правоохоронці, 46-річний місцевий житель, керуючи автомобілем ВАЗ-2109, наїхав на трьох осіб, які йшли узбіччям у зустрічному напрямку. Унаслідок ДТП жінку та дитину затиснуло під авто. Очевидці перевернули його, аби звільнити потерпілих. 

Відтак 51-річну потерпілу із тяжкими тілесними ушкодженнями госпіталізували у Рівненську міську лікарню, а її семи- та шестирічних онучок із травмами різного ступеня – у хірургічне відділення Зарічненської лікарні.

В поліції додають, що водій пройшов огляд на стан сп'яніння, який показав 1,4 проміле алкоголю. Це в сім разів перевищує допустиму для водіїв норму в 0,2 проміле. Його затримали і відправили у СІЗО.

Наразі слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 286-1 ККУ (п'яне водіння, що спричинило травми). Водієві загрожує від трьох до восьми років ув'язнення.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: