• Головна
  • Новини
  • На Рівненщині п'яний чоловік насмерть збив скутеристку і намагався втекти

09.09.2021, 14:57

На Рівненщині п'яний чоловік насмерть збив скутеристку і намагався втекти

Автопригода трапилася учора, восьмого вересня, близько 23:45 на автодорозі «Городище-Рівне- Старокостянтинів» поблизу села Немовичі.

Про це повідомили в поліції Рівненської області.

Слідчим слідчого управління попередньо встановлено, що водій автомобіля «NISSAN ROGUE», 38-річний житель Рівного, не вибрав безпечної швидкості, не дотримався дистанції та зіткнувся зі скутером «Honda», який рухався в попутному напрямку. Від отриманих травм водійка двоколісного, 35-річна жителька Немович загинула. 

Після вчиненого кермувальник позашляховика не зупинився та намагався зникнути з місця події. Однак екіпаж патрульних, які стали свідками автопригоди, одразу розпочали його переслідування та за кілька хвилин затримали.
Під час спілкування поліцейські виявили, що 38-річний чоловік має ознаки алкогольного сп’яніння. Втім, від проходження огляду він відмовився. 

Зловмисника слідчі затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння, якщо вони спричинили смерть потерпілого, внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 286-1 Кримінального кодексу України.

За скоєне чоловіку загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: