• Головна
  • Новини
  • На Рівненщині неповнолітній мотоцикліст збив велосипедиста

12.10.2020, 14:46

На Рівненщині неповнолітній мотоцикліст збив велосипедиста

Повідомлення, що у селі Балашівка на вулиці Центральній водій невстановленого транспортного засобу здійснив наїзд на велосипедиста до поліції надійшло 11 жовтня о 21:13.

Слідчо-оперативна група Березнівського відділення поліції за результатами огляду місця події та вилученої слідової інформації з’ясувала, що водій мотоцикла на проїзній частині допустив наїзд на 54-річного жителя села Балашівка, який їхав на велосипеді у попутному напрямку. Унаслідок ДТП потерпілого велосипедиста із політравмою госпіталізували. 

Під час проведення невідкладних слідчих дій та розшукових заходів поліцейські встановили, що до автопригоди причетний 15-річний місцевий житель. Мотоцикл «Lifan», який незареєстрований у встановленому законодавством порядку, він заховав у підсобному приміщенні поруч із місцем проживання. Крім того, підліток не мав права ним керувати.

Наразі юний мотоцикліст проходить додаткове медичне обстеження. Лікарі у нього попередньо діагностували закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку. 

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Березнівського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Транспортний засіб вилучено.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: