16.10.2024, 14:56

На Рівненщині мама з дитиною загубилися у лісі

На Рівненщині сталася неприємна ситуація, коли жінка з 7-річною дочкою загубилися в лісі. Після півтори години безуспішних спроб знайти вихід із лісового масиву, мама злякалася та зателефонувала до поліції.

За інформацією, опублікованою пресслужбою поліції Рівненщини, жінка та її дочка потрапили в важке становище під час збору грибів. Коли вони зрозуміли, що не можуть знайти дорогу назад, жінка вирішила звернутися за допомогою.

На пошуки відправився поліцейський офіцер Зорянської територіальної громади Андрій Романчук разом з працівником Новоставського лісництва. Жінка була налякана, а її телефон розряджався, проте вона встигла повідомити, що залишила автомобіль біля села Олишва та йде уздовж річки.

Поліцейські проїжджали кілька десятків метрів, зупинялися та гукали, повторюючи ці дії декілька разів, поки жінка не відгукнулася на їхні поклики.

Виявилося, що від свого автомобіля вони відійшли приблизно на 4 км. На щастя, допомоги ні мама, ні дочка не потребували, і їх безпечно доставили до автомобіля. Цей випадок вкотре підкреслює важливість дотримання обережності під час перебування на природі.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: