• Головна
  • Новини
  • На Рівненщині авто з’їхало в озеро, двоє людей загинули

17.04.2023, 13:01

На Рівненщині авто з’їхало в озеро, двоє людей загинули

У Рівненській області на Великдень автомобіль з чотирма чоловіками з’їхав в озеро. Відомо, що вони відпочивали та пили алкогольні напої

Про це повідомили у поліції.

Іницент трапився учора, 16 квітня, у Вараському районі. Близько 19:40 до поліції зателефонував 48-річний житель села Біле колишнього Володимирецького району та повідомив, що став свідком, як автомобіль з’їхав у водойму.

"Слідчо-оперативна група та слідчий на місці події з’ясували, що четверо молодиків відпочивали біля озера та вживали алкогольні напої в автомобілі. Близько 19 години 22-річний житель села Млинок, водій "BMW X5", із невстановлених поки причин почав їхати, в результаті чого позашляховик потонув. Двом пасажирам, які перебували на задньому сидінні, вдалося вибратися. На жаль, керманич та 21-річний односельчанин загинули", - йдеться у повідомленні.

Сьогодні, 17 квітня, водолази дістали затонулий автомобіль та загиблих із водойми. Глибина озера в тому місці становить орієнтовно 10 метрів.

Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини події.За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 286 КК України.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: