• Головна
  • Новини
  • На Прикарпатті хуліганам загрожує 4 роки тюрми за побиття подружжя через зауваження про гучну музику

24.04.2023, 17:37

На Прикарпатті хуліганам загрожує 4 роки тюрми за побиття подружжя через зауваження про гучну музику

У Коломиї хулігани відлупцювали подружжя, яке зробило їм зауваження за гучну музику в авто і тепер можуть сісти на 4 роки за ґрати

Про це повідомила поліція Івано-Франківської області.

23 квітня увечері в Коломиї хулігани побили подружжя, яке зробило їм зауваження про гучну музику. Поліція затримала нападників оперативно. За скоєне їм загрожує до чотирьох років тюрми.

Як повідомили правоохоронці, повідомлення про бійку на лінію 102 надійшло близько 20 години вечора. На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили, що 47-річний коломиянин та його 44-річна дружина підійшли до автомобіля, який дрифтував поблизу дитячого майданчика та звідки гучно лунала музика. Подружжя зробило зауваження водієві авітівки, де - окрім нього - перебувало ще двоє пасажирів. Керманич та один із пасажирів відреагували неадекватно, кинувшись на подружжя з кулаками. Опісля з місця події втекли.

Натомість потерпілі потребували допомоги лікарів. Чоловіка госпіталізували, а жінці надали медичну допомогу та відпустили.  Встановивши всі обставини вчинення злочину та опитавши свідків, оперативни розшукали хуліганів буквально за годину. Мова про 22-ти та 24-річних місцевих мешканців. Молодший із фігурантів уже судимий за майнові злочини, його слідчі затримали в процесуальному порядку. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство, вчинена групою осіб) Кримінального кодексу України. Щодо іншого нападника також вирішується питання про повідомлення йому про підозру. Невдовзі суд обере їм запобіжний захід.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: