• Головна
  • Новини
  • На Прикарпатті судитимуть чоловіка за збут наркотиків та вирощування конопель: обвинуваченому загрожує до 10 років ув’язнення

02.10.2024, 19:51

На Прикарпатті судитимуть чоловіка за збут наркотиків та вирощування конопель: обвинуваченому загрожує до 10 років ув’язнення

Прокурори Косівської окружної прокуратури Івано-Франківської області скерували до суду обвинувальний акт щодо місцевого мешканця, якого підозрюють у незаконному обігу наркотичних засобів.

Як повідомили в обласній прокуратурі, чоловіка звинувачують одразу за кількома статтями Кримінального кодексу України: ч.1 та ч.2 ст. 307 (незаконне виробництво, зберігання чи збут наркотичних засобів), ч.1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотиків без мети збуту), ч.1 ст. 310 (незаконний посів або вирощування конопель) та ч.1 ст. 317 (організація місця для незаконного вживання наркотичних засобів).

Деталі справи

За інформацією слідства, підозрюваний систематично збував небезпечний наркотичний засіб – канабіс. Під час обшуку, проведеного у його помешканні, правоохоронці виявили нарковмісні рослини конопель та значну кількість готового канабісу. Крім того, в помешканні було виявлено обладнане приміщення, яке чоловік використовував для вживання наркотиків.

Обвинувачення та санкція

Прокуратура зазначає, що обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна. Наразі підозрюваний перебуває під вартою.

Примітка. Відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: