12.08.2021, 18:57

На Прикарпатті 3 дні шукають чоловіка

На Тлумаччині рятувальники, поліцейські, лісники та місцеві жителі шукають 66-річного чоловіка, який три дні тому пішов з дому та не повернувся.

Про це Суспільному повідомили в управлінні з питань цивільного захисту населення Івано-Франківської облдержадміністрації.

Житель села Грушка Тлумацької територіальної громади Василь Богович покинув помешкання приблизно о 6-й годині ранку 9 серпня. Про його зникнення правоохоронцям повідомив син, розповіла Суспільному тимчасова виконувачка обов’язків начальника відділу комунікації Нацполіції в Івано-Франківській області Тетяна Іванюк.

З 11 серпня чоловіка почали шукати рятувальники, до яких надійшло звернення від поліції. У пошуках взяли участь 29 людей, 8 з яких — місцеві жителі. До 17:00 обстежили територію навколишніх сіл Тлумацької ТГ, але чоловіка не знайшли. Наразі його продовжує розшукувати поліція.

Прикмети Василя Боговича: зріст — приблизно 160-170 см, середньої тілобудови, волосся коротке і сиве, ходить повільно через хворобу та має поганий зір.

На Прикарпатті шукають зниклого літньго чоловіка

Василь Богович пішов з дому 9 серпня і досі не повернувся

Зі слів Тетяни Іванюк, чоловік раніше домівку не покидав і погано орієнтується у незнайомій місцевості. Василь Богович міг втратити пам`ять через захворювання.

У день зникнення чоловік був одягнутий у червону футболку та темні штани. На лікті має татуювання у вигляді птаха і сонця.

Інший випадок трапився 31 липня у селі Пациків Вигодської громади. 76-річний місцевий житель пішов у ліс по гриби, однак додому не повернувся.

Речниця Нацполіції Івано-Франківської області Лідія Бойко повідомила Суспільному, що чоловіка до сих пір не знайшли.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: