08.03.2019, 22:04

На Львівській митниці вилучили 15 кг бурштину

Працівники Львівської митниці у паливному баку автомобіля знайшли майже 15 кг. бурштину.

Сьогодні, 08.03.2019 року, в пункті пропуску для автомобільного сполучення «Грушів – Будомеж» під час митного контролю легкового транспортного засобу «Альфа Ромео» виявили факт незаконного переміщення бурштину. Його намагався вивезти до Республіки Польщі громадянин України, 47 річний мешканець Львова, смугою руху «зелений коридор», повідомили у ДФС Львівської області.

Під час візуального огляду автомобіля виникла підозра про можливе переміщення прихованих від митного контролю товарів. Було прийнято рішення про поглиблений огляд транспортного засобу в спеціально обладнаному боксі. Там, у паливному баку автомобіля, працівники митниці спільно з прикордонниками знайшли оброблене та необроблене каміння жовто-коричневого кольору, різного діаметру. Товар вагою майже 15 кг був розфасований у поліетиленові пакети.

Так, громадянин України вчинив дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, тобто з використанням засобів або способів, що утруднюють виявлення таких товарів.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України. За цим фактом складено протокол про порушення митних правил. Бурштин та автомобіль вилучено. Справу скерують до суду, який і визначить покарання.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: