• Головна
  • Новини
  • На Львівщині жінку з інвалідністю судитимуть за організацію фіктивного шлюбу для виїзду чоловіка за кордон

15.10.2024, 12:45

На Львівщині жінку з інвалідністю судитимуть за організацію фіктивного шлюбу для виїзду чоловіка за кордон

15 жовтня 2024 року – Прокурори Львівської обласної прокуратури направили до суду обвинувальний акт щодо 43-річної жительки Київщини за незаконне переправлення особи через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України).

Слідством встановлено, що у травні цього року обвинувачена організувала фіктивне одруження з військовозобов'язаним, щоб допомогти йому незаконно виїхати з України. Жінка, будучи особою з інвалідністю ІІІ групи, знайшла "клієнта" у Телеграмі, якому було потрібно виїхати за кордон.

Після укладення шлюбу у Львові, жінка проінструктувала чоловіка щодо його поведінки під час перетину кордону, щоб надати видимість справжності їхнього шлюбу. Планувалося, що чоловік супроводжуватиме "дружину" на лікування до Польщі.

Вартість своїх послуг жінка оцінила в 5 000 доларів США. Після отримання оплати її затримали правоохоронці. Досудове розслідування здійснювали слідчі Національної поліції у Львівській області за оперативного супроводу прикордонників та міграційної поліції.

Варто зазначити, що відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину, поки її вину не буде доведено в законному порядку.

<div style="text-align: center; margin: 20px;"> <img src="https://golossokal.com.ua/wp-content/uploads/2024/10/043a58d41d73bc183c794cec630e913b.jpg" alt="Image description" style="max-width: 100%; height: auto; border: 2px solid #ccc; border-radius: 8px; box-shadow: 0 2px 5px rgba(0, 0, 0, 0.2);"> </div>

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: