• Головна
  • Новини
  • На Львівщині застрелили подружжя бізнесменів у власному домі

04.10.2024, 15:00

На Львівщині застрелили подружжя бізнесменів у власному домі

Сьогодні, 4 жовтня, в селі Лопатин Шептицького району Львівської області сталося жорстоке подвійне вбивство. Невідомий зловмисник проник на територію приватного домогосподарства та застрелив власників – 51-річного чоловіка та його 48-річну дружину, які володіли невеликим відпочинковим комплексом.

Про це повідомив начальник Шептицького районного відділу поліції Ігор Підлужний в коментарі для "Суспільного".

За попередніми даними, подружжя мало виїжджати на відпочинок разом із родиною о 4:00 ранку. Коли вони не з’явилися у домовлений час, їхній зять вирішив приїхати до будинку, де й виявив тіла загиблих. За інформацією правоохоронців, жінка була застрелена першою, після чого злочинець вбив і чоловіка. Всі постріли здійснено з рушниці, проте на місці події зброю не виявлено.

Також слідчі з’ясовують, чи було скоєно пограбування. На цей момент свідків злочину не знайдено. Після вчинення подвійного вбивства нападник покинув місце події на автомобілі загиблого власника домогосподарства.

У повідомленні відділу комунікації поліції Львівської області зазначено, що на території домогосподарства було знайдено тіло чоловіка з вогнепальними пораненнями, а у житловому будинку – тіло його дружини з травмами голови. Зараз поліція проводить спеціальну операцію з метою розшуку зловмисника та встановлення обставин злочину.

За фактом вбивства двох осіб відкрито кримінальне провадження за п. 1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство двох або більше осіб), що передбачає максимальне покарання у вигляді довічного позбавлення волі. Окрім цього, відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Тривають слідчі дії.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: