• Головна
  • Новини
  • На Львівщині за 6 місяців надійшло 284 повідомлення про зникнення дітей

18.07.2019, 08:09

На Львівщині за 6 місяців надійшло 284 повідомлення про зникнення дітей

За I півріччя цього року у Львівській області  працівники служб у справах дітей спільно з представниками органів внутрішніх справ та соціальних служб провели 559  профілактичних рейдів та виявили 66  дітей без належної опіки батьків.

Про це повідомили у Львівській ОДА.

“Під час рейдів 54 дитини вилучили з вулиці, 12 – із сімей. Також  ми обстежили 983 сім’ї і за неналежне виконання батьківських обов’язків попередили 602 батьків та 114 батьків рекомендували притягнути до відповідальності”, – зазначив начальник Служби у справах дітей Львівської ОДА Володимир Лис.

За словами Володимира Лиса, у сім'ї повернули 14 дітей, до навчальних закладів – 16. У притулок влаштували 35 дітей, а до закладів охорони здоров'я – 1 дитину.

“Цю роботу продовжуватимемо і надалі і важливо, щоб мешканці при виявленні дитини без належної опіки батьків або коли є загроза життю повідомляли служби у справах дітей та працівників ювенальної превенції”, –додав Володимир Лис.

Начальник сектору ювенальної превенції ГУ Національної поліції у Львівській області Віктор Новачук зазначив, що за неналежне виконання батьківських обов’язків притягнули до відповідальності 749 осіб.

“Окрім того, за порушення реалізації алкогольних напоїв та тютюну склали 197 адміністративних протоколів, з них – 27 за продаж алкоголю та сигарет дітям. Також  за 6 місяців надійшло 284 повідомлення про зникнення дітей, з них – 154 звернень про зникнення малолітніх, відтак усіх знайшли”, – наголосив Віктор Новачук.

Окрім того, він зазначив, що в області діє Всеукраїнський захід “Безпечне літо”, у межах якого проводять рейди та лекції щодо поводження на воді, адміністративну відповідальність тощо.

Фото- 20 хвилин

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: