16.01.2021, 11:57

На Львівщині є 53 пункти для відстоювання авто

На дорогах Львівщини є 53 місця для відстою машин. Вони розташовані на дорогах міжнародного, національного і регіонального значення. Це понад 1000 паркомісць для великогабаритних машин та майже 2500 — для легкових автівок.

Про це пише Суспільне.

Біля села Гамаліївка розташоване одне з місць для відстоювання великогабаритного транспорту. Далекобійник Сергій вранці завіз вантаж до Львова, каже, зупиняється у Гамаліївці не вперше.

"Їду на загрузку Старий Яричів, заїхав на стояночку, переснідав, відпочив трошки і буду їхати. Поганого нічого я сказати не можу, ніхто не займає, солярка не зливається, вночі ніхто не стукає", — каже водій вантажівки Сергій.

Далекобійник Андрій разом із колегою їде з Польщі. Чоловік каже, схожі місця для відстоювання авто є необхідністю.

"Там ( у Польщі, — ред) є всі умови для відпочинку, а тут дуже мало, то ми від кордону їдемо, 5 заправок проїхали, ніде місця немає , тільки аж тут зупинилися", — каже Андрій.

Загалом на дорогах області є 53 місця для відстоювання автівок. Вони зосереджені біля сервісів або ж поблизу АЗС.

"Це понад 1000 паркомісць, якщо це говорити про вантажний транспорт (тіри так звані) або ж 2400 паркомісць, якщо говорити про легковий транспорт. Ці місця відстою зосереджені в основному при дорогах міжнародного значення , а також при дорогах національного значення і регіонального значення", — розповідає речник Служби автомобільних доріг у Львівській області Іван Бондар.

Цілодобово напоготові до виїзду для прибирання снігу на дорогах області є приблизно двісті п’ятдесят машин. До прикладу, за минулу добу для посипання доріг використали майже 3 з половиною тисячі тонн піскосуміші. Мороз та сніг буде і впродовж наступних чотирьох днів.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: