• Головна
  • Новини
  • На Львівщині встановили 400 нових дорожніх знаків та нанесли 45 км розмітки за рік

25.09.2024, 18:13

На Львівщині встановили 400 нових дорожніх знаків та нанесли 45 км розмітки за рік

Упродовж року на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення Львівської області було встановлено 400 нових дорожніх знаків та нанесено 45 кілометрів дорожньої розмітки. Ці роботи проводились під керівництвом департаменту дорожнього господарства Львівської обласної військової адміністрації (ОВА).

Підрядником виступило ТОВ «Трафік Менеджмент Груп», яке виграло тендерні процедури, організовані ще торік. Завдяки новим знакам водіям і пішоходам стало легше орієнтуватися на дорогах, що сприяє зниженню аварійності та підвищенню безпеки руху.

«Влаштування 45 км дорожньої розмітки дозволяє чітко розмежувати смуги руху, покращує видимість на дорозі та підвищує безпеку руху у будь-який час доби», – зазначив заступник начальника Львівської ОВА Юрій Бучко.

Особливу увагу приділили безпеці пішоходів, зокрема біля навчальних закладів. За словами директора департаменту дорожнього господарства Ореста Шуліковського, було облаштовано 1000 м² розмітки пішохідних переходів і нанесено попереджувальні написи «ШКОЛА», які привертають увагу водіїв до можливого перебування дітей на дорозі.

Реалізація цих заходів значно підвищує рівень безпеки на дорогах Львівщини, що сприяє зменшенню кількості ДТП і створює комфортні умови для пересування всіх учасників дорожнього руху.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: