• Головна
  • Новини
  • На Львівщині вогнеборці тричі ліквідовували пожежі сухої трави

24.09.2020, 10:43

На Львівщині вогнеборці тричі ліквідовували пожежі сухої трави

Спалювання сухої рослинності та сміття завдає величезної шкоди довкіллю, створює загрозу для життя рослинного і тваринного світу, а також нерідко забирає життя і людей.

Про це повідомила пресслужба ДСНС у Львівській області.

23 вересня о 14:12 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в с. Олексичі Стрийського району на відкритій території. Вогнем знищено суху траву окремими осередками на площі 100 кв.м. Пожежу локалізовано о 14:36 та ліквідовано о 14:47. До ліквідації пожежі залучили рятувальників місцевої пожежної команди селища Дашава.

Цього ж дня о 15:16 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території в с. Дуліби Стрийського району. До місця події виїхали вогнеборці 8-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Стрий. Пожежу вдалось повністю ліквідувати о 15:40. Вогнем знищено суху траву на площі 300 кв.м.

О 16:28 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Стрийська, 330 на відкритій території. огнем знищено суху траву на площі 200 кв.м. Пожежу локалізовано о 16:44 та о 16:50 повністю ліквідовано. До ліквідації пожежі залучили рятувальників вогнеборці 30-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Львова.

Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до мешканців області з проханням не спалювати суху рослинність та сміття на присадибних ділянках та відкритій місцевості.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: