22.05.2019, 10:32

На Львівщині відзначають День Європи

Сьогодні, 22 травня, на Львівщині стартувало відзначення Днів Європи. Розпочалися урочистості підняттям прапорів України та Європейського Союзу перед будівлею Львівської облдержадміністрації, повідомила прес-служба ЛОДА.

"Вчергове ми підіймають тут прапори України та Європейського Союзу і долучємось до великої європейської родини. Цього року особливо приємно відзначати Дні Європи, адже ми законодавчо закріпили наш європейський вектор розвитку. Єдність українського народу і європейських країн надзвичайно важливі для кожного, адже всі розуміють, що агресор не зупиниться. Тому спільними зусиллями ми повинні розбудову єдину сильну Європу. Україна і Європа завжди були і будуть разом. Нехай європейські цінності будуть з кожним із нас", - наголосив під час урочистостей перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський.

Опісля відбудеться засідання Генеральних секретарів парламентських адміністрацій країн Східного партнерства.

Також запланована робота інформаційної стійки у ТЦ KingCrossLeopolis, де мешканців Львівщини та гостей області вітатимуть з Днем Європи. Також відбудеться флешмоб «Разом – сильніші».

Довідка.

Де́нь Євро́пи — свято, що відзначається в країнах Європейського Союзу 9 травня, а також офіційно в Україні щорічно у третю суботу травня з 2003 р. День Європи, разом з єдиною валютою (євро), прапором і гімном, є символом ЄС як політичної сили.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: