• Головна
  • Новини
  • На Львівщині триває національний чемпіонат зі кульової стрільби

05.08.2019, 10:28

На Львівщині триває національний чемпіонат зі кульової стрільби

У суботу, 3 серпня, на навчально-спортивній базі літніх видів спорту Міністерства оборони України розпочався Відкритий чемпіонат України зі стрільби кульової серед дорослих спортсменів, повідомили в Управлінні фізичної культури та спорту Львівської ОДА.

Цьогоріч для підвищення спортивної майстерності та участі у боротьбі за титул чемпіона України приїхали понад 200 атлетів, які представляють збірні команди 18 областей України та міста Києва.

Організатором змагань є Мiнiстерство молоді та спорту України, за сприяння Львівська обласна державна адміністрація, Федерація стрільби України, Львівської обласної федерації стрілецького спорту, Навчально-спортивна база літніх видів спорту МОУ - СКА Львів.

Зауважимо, що чемпіонат є одним з етапів відбору кандидатів до національної збірної команди України, що братиме участь у ліцензійному до Олімпійських Ігор 2020 - Кубку світу, що розпочнеться 25 серпня в Ріо-де-Жанейро(Бразилія) та чемпіонаті Європи зі стрільби кульової, що відбудеться у вересні в Італії.

Під час урочистої церемонії відкриття начальник управління фізичної культури та спорту ЛОДА Роман Хім'як вручив посвідчення про присвоєння почесного звання та значок майстер спорту України міжнародного класу Ганні Левковській з Чернігова, Яні Чучмарьовій зі Львова та Дарії Семенко з Києва.

Змагання триватимуть до п’ятниці, 9 серпня.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: