• Головна
  • Новини
  • На Львівщині судитимуть злочинну групу, які займались збутом психотропів в інтернеті

08.08.2022, 15:21

На Львівщині судитимуть злочинну групу, які займались збутом психотропів в інтернеті

До складу групи входили п’ятеро осіб – 22-річний організатор, двоє складменів, двоє закладчиків та їх посібник, віком від 21 до 28 років - усі мешканці Львова та області

Про це повідомляють у поліції Львівської області.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що зловмисники налагодили незаконний збут наркотичного засобу "канабіс", а також психотропних речовин "амфетамін" та "МДМА" на території Львова та області. Для реалізації "товару" вони використовували Телеграм-канал з можливістю розрахунку за допомогою криптовалют, а також реалізовували речовини, здійснюючи "закладки".

За місцем проживання та в автомобілях правоохоронці виявили та вилучили: "канабіс" та психотропну речовину "амфетамін", електронні ваги, зіп-пакети, чорнові записи, грошові кошти, виручені від незаконної діяльності, а також інші речові докази. Окрім того, поліцейські вилучили у зловмисників пристрій, схожий на пістолет та набої до нього. 

Виявили 17 закладок із порошкоподібною речовиною білого кольору, ззовні схожої на психотропну речовину "амфетамін", загальною вагою близько 17 грамів.

Двоє учасників злочинної групи, були затримані, суд обрав їм запобіжні заходи – тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: