17.03.2019, 18:10

На Львівщині стартувала перша Зимова Універсіада

Вчора, 16 березня, на біатлонному стадіоні навчально- спортивної бази зимових видів спорту «Тисовець» відбулося урочисте відкриття першої Зимової Універсіади України з лижних перегонів та біатлону, повідомили у Львівській ОДА.

З початком Універсіади всіх учасників привітам перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Ростислав Замлинський. 

«Я переконаний, що проведення Всеукраїнських Гімназіад та Універсіад суттєво сприятиме популяризації зимових видів спорту в країні та появі нових українських зірок світового рівня. Зі здоровою, патріотичною, спортивною та мотивованою молоддю - Україна переможе», - зазначив Ростислав Замлинський.

Близько 200 учасників і учасниць з 11 областей України боротимуться за нагороди різного ґатунку у лижних перегонах та біатлоні.

Змагання зимової Універсіади України з лижних перегонів відбуватимуться з 14 по 18 березня 2019 року у с. Тисовець Сколівського району, а з біатлону – з 19 по 23 березня 2019 року у Західному реабілітаційно-спортивному центрі Національного комітету спорту інвалідів України. 

Організаторами заходу є Комітет з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України та його Львівське обласне відділення, Студентська спортивна спілка України у співпраці з департаментом освіти і науки Львівської облдержадміністрації.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: