• Головна
  • Новини
  • На Львівщині посадовець військово-медичного центру вимагав хабар від військового за продовження лікування

25.10.2024, 15:39

На Львівщині посадовець військово-медичного центру вимагав хабар від військового за продовження лікування

Чоловіка звинувачують у тому, що він вимагав хабар за можливість подальшого перебування пацієнта у стаціонарі медичного закладу.

За даними Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону, 37-річного посадовця військово-медичного клінічного центру на Львівщині підозрюють у вимаганні неправомірної вигоди від військовослужбовця.

Згідно з матеріалами слідства, посадовець оцінив своє "сприяння" у 15 тисяч гривень, зокрема встановивши таксу в одну тисячу гривень за кожен день лікування. Крім того, він запропонував військовослужбовцю за додаткову плату надати медичні довідки, які могли б стати підставою для звільнення з військової служби за станом здоров'я.

Правоохоронці затримали посадовця після отримання ним обумовленої суми грошей. Судом уже обрано запобіжний захід, а слідчі продовжують роботу з метою виявлення інших можливих причетних осіб. Розслідування проводить Головне управління Нацполіції у Львівській області за матеріалами, наданими Управлінням СБУ у Львівській області.

Зазначимо, що згідно з Конституцією України, особа вважається невинуватою у скоєнні злочину, доки її провина не буде доведена судом.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Михайло Цимбалюк про владику Василя Семенюка

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: