• Головна
  • Новини
  • На Львівщині поліція спільно з військкоматами проведе рейди по розважальних закладах для актуалізації обліку військовозобов’язаних

01.02.2023, 20:45

На Львівщині поліція спільно з військкоматами проведе рейди по розважальних закладах для актуалізації обліку військовозобов’язаних

Сьогодні, 1 лютого, у Львівській ОВА відбулась робоча нарада щодо мобілізаційних процесів в області.

Участь у нараді взяли представники районних військових адміністрацій, профільних департаментів Львівської ОВА, правоохоронних органів, прикордонної служби та Львівського обласного ТЦК та СП.

"Всі мобілізаційні процеси відбуваються в межах чинного законодавства і ми маємо їм сприяти. Питання військового обов’язку та захисту держави – наше спільне питання та завдання. Не будуть виконуватись питання по мобілізації, не будуть забезпечуватись питання захисту територіальної цілісності держави Україна. Маємо бути готові дати відсіч всім, хто посягає на територіальну цілісність", – зазначив перший заступник начальника Львівської ОВА Андрій Годик.

Він наголосив, що керівники районів і районні ТЦК та СП мають тісно взаємодіяти, щоб військовозобов‘язані дотримувалися облікової дисципліни.

Також за підсумками наради Нацполіції спільно з військкоматами доручили провести спільні рейди по розважальних та відпочинкових закладах для актуалізації обліку військовозобов’язаних.

В межах наради також розглянули питання інформування про військовозобов’язаних  підприємствами, Центром зайнятості, бронювання працівників оборонних підприємств, дотримання законності  перетину кордону. 

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: