• Головна
  • Новини
  • На Львівщині найкращим спортсменам і тренерам вручили грошові винагороди

07.11.2019, 22:22

На Львівщині найкращим спортсменам і тренерам вручили грошові винагороди

Сьогодні, 7 листопада, відбулося урочисте вручення сертифікатів на отримання грошових винагород спортсменам та тренерам Львівської області, які за підсумками ІІІ кварталу 2019 року стали переможцями та призерами чемпіонатів світу, Європи і національних чемпіонатів з олімпійських видів спорту.

Про це повідомили в пресслужбі Львівської облради.

Вітаючи спортсменів, голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин наголосив, що вони створюють імідж України в світі. «Тішимося, що нагороди вручаємо не тільки спортсменам, а й їхнім тренерам. Ви – великі молодці! Усе, що можемо, будемо для Вас робити», - сказав очільник облради.

За словами голови відділення НОК України у Львівській області Юрія Турянського, Львівщина – це перша область в Україні, яка виділяє кошти обласного бюджету у вигляді грошових винагород найкращим спортсменам і тренерам регіону.

Відтак нагороди з рук голови Львівської обласної ради Олександра Ганущина та голови Львівської облдержадміністрації Маркіяна Мальського отримали:

КОРОСТИЛЬОВ Павло Сергійович – заслужений майстер спорту України зі стрільби кульової. Результат: чемпіон Європи зі стрільби кульової в команді, срібний призер чемпіонату України з стрільби кульової серед змішаних команд.

КОРОСТИЛЬОВ  Сергій Миколайович – заслужений тренер України зі стрільби кульової.

КОРОСТИЛЬОВА Валентина Іванівна –  заслужений тренер України зі стрільби кульової.

ПАСТЕРНАК Володимир Ігорович – майстер спорту України міжнародного класу зі стрільби кульової. Результат: чемпіон Європи зі стрільби кульової в команді, срібний призер чемпіонату України з стрільби кульової серед змішаних команд.

БОНДАРУК Роман Романович – заслужений майстер спорту України зі стрільби кульової. Результат: бронзовий призер чемпіонату України з стрільби кульової.

СОЛІНА Марина Валентинівна – тренер відділення стрільби кульової школи вищої спортивної майстерності та КДЮСШ «Здоров’я».

ПЕТРІВ Олександр Святославович – заслужений майстер спорту України зі стрільби кульової. Результат: чемпіон Європи зі стрільби кульової в команді, чемпіон України з стрільби кульової в команді.

КОЛЕСНИК Юрій Олегович – майстер спорту України зі стрільби кульової. Результат: бронзовий призер чемпіонату Європи зі стрільби кульової серед юніорів, срібний призер чемпіонату України з стрільби кульової в команді.

МОКЛОВИЧ Володимир Ярославович – тренер відділення стрільби кульової Львівського училища фізичної культури.

ФЕДЕЧКО Андрій Миронович – заслужений майстер спорту України з сучасного п’ятиборства. Результат: срібний призерчемпіонату Європи з сучасного п’ятиборства в команді.

ТАРНАКІН Віталій Вікторович – тренер відділення легкої атлетики школи вищої спортивної майстерності та ЛДЮСШ №2.

ДЕМ’ЯНЮК Дмитро Олексійович – майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики. Результат: срібний призер командного чемпіонату України з легкої атлетики серед дорослих та молоді та чемпіонату України з легкої атлетики серед дорослих.

ЛЕБЕДЮК Валерій Іванович – заслужений тренер України з легкої атлетики.

ДЕМ’ЯНЮК Орися Григорівна – майстер спорту України з легкої атлетики. Результат: срібна призерка командного чемпіонату України з легкої атлетики серед дорослих та молоді та чемпіонату України з легкої атлетики серед дорослих.

РОСТИКУС Роман Богданович – майстер спорту України з легкої атлетики. Результат: срібний призер командного чемпіонату України з легкої атлетики серед дорослих та молоді та чемпіонату України з легкої атлетики серед дорослих.

ЗУБ Юрій Сергійович – майстер спорту України з веслування на байдарках і каное. Результат: бронзовий призер чемпіонату світу серед юніорів та  молоді до 23 років, юніорів і юніорок, срібний призер чемпіонату України з веслування на байдарках і каное серед дорослих.

ЧИЧКАН Юрій Олександрович – тренер відділення веслування на байдарках і каное СДЮШОР №1, тренер національної збірної команди України.

НАГОРНИЙ Сергій Олегович – майстер спорту України міжнародного класу з веслування на байдарках і каное. Результат: дворазовий бронзовий призер чемпіонату світу серед юніорів та  молоді до 23 років, юніорів і юніорок з веслування на байдарках і каное.

Варто зауважити, що загалом за підсумками ІІІ кварталу 2019 року грошові винагороди отримає 81 спортсмен – переможці та призери чемпіонатів світу, Європи і національних чемпіонатів з олімпійських видів спорту та 60 тренерів. Загальна сума, на яку будуть здійснені виплати, складає – 636 549,99 грн.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: