• Головна
  • Новини
  • На Львівщині на базі фермерського господарства збудують елеватор

12.10.2024, 16:13

На Львівщині на базі фермерського господарства збудують елеватор

Це дозволить покращити логістику та збільшити ефективність зберігання зернових в області.

11 жовтня на базі фермерського господарства «Агро-Центр» у селі Луки, Самбірського району Львівської області, відбулось урочисте закладання капсули під будівництво нового елеватора. 

«Цей проект має важливе значення для розвитку аграрної інфраструктури регіону, зокрема покращення логістики та збільшення ефективності зберігання зернових. Наразі в області функціонує 35 елеваторів, однак цього все ще не достатньо для забезпечення потреб області в місцях для зберігання, а тому і будівництво ще одного елеватора — це крок у бік збільшення потужностей регіону», - зазначила т.в.о. директора департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА Людмила Гончаренко.

В межах заходу також відбулася конференція та практичне дослідження на тему «Вплив меліорантів та органо-мінеральних добрив на родючість ґрунтів». Експерти та учасники обговорили сучасні агрохімічні технології, їхній вплив на врожайність та стійкість сільськогосподарських культур до зміни клімату. Були представлені результати досліджень з використання меліорантів для покращення стану ґрунтів і збільшення продуктивності врожаїв.

Учасники заходу зійшлися в думці, що новітні інноваційні розробки демонструють значний позитивний вплив на врожайність. Це підтверджує важливість продовження досліджень у цій галузі та активного впровадження нових рішень для підвищення родючості ґрунтів і розвитку сталого сільського господарства в регіоні.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: