• Головна
  • Новини
  • На Львівщині можливе введення тимчасових обмежень на рух транспорту

11.02.2021, 08:45

На Львівщині можливе введення тимчасових обмежень на рух транспорту

Сьогодні, 11 лютого, станом на 8:00 годину у Львівській області проїзд автомобільними дорогами державного значення забезпечений, для цього задіяно майже дві сотні спецмашин та 211 робітників.

Снігоочисна техніка очищає дорожнє покриття від снігового покриву та посипає протиожеледними матеріалами. Для ліквідації зимової слизькості за ніч використано майже 1000 тонн піщано-соляної суміші, - повідомила Служба автомобільних доріг у Львівській області.

Покриття доріг засніжене.

Олег Береза, керівник Служби автомобільних доріг у Львівській області: «Завдяки спільним зусиллям всіх відповідних служб області проїзд державними автошляхами забезпечений. Тим не менше, снігопади не припиняються, тому прохання до водіїв не виїжджати без нагальної потреби на далекі відстані, а при плануванні маршрутів враховувати складність погодних умов».

"Водіям великогабаритного транспорту радимо користуватися майданчиками для відстою, розташованих вздовж державних доріг.

Для недопущення скупчення великовагових транспортних засобів та безперешкодній роботі спецтехніки в областях, де вируватиме негода, можливе введення тимчасових обмежень в русі для вантажного транспорту та пасажирських автобусів".

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: