• Головна
  • Новини
  • На Львівщині могли неправомірно витратити 156 млн грн на ремонт дороги

04.10.2023, 13:38

На Львівщині могли неправомірно витратити 156 млн грн на ремонт дороги

Після втручання прокуратури Львівська ОВА розірвала договір щодо ремонту дороги Жидачів – Верчани вартістю понад 156 мільйона гривень

Про це повідомляє Львівська обласна прокуратура.

Прокурори запобігли неправомірному використанню бюджетних коштів на Львівщині. Правоохоронці виявили спірний договір, наслідком якого мало бути незаконне виділення з бюджету грошей у значних розмірах.

Розповідають, що між Департаментом дорожнього господарства Львівської обласної військової адміністрації та одним із одеських товариств було укладено договір на ремонт дороги Жидачів - Верчани. Вартість таких робіт становила понад 156 мільйона гривень.

Однак, згідно з моніторингом Держаудитслужби, підрядника було неправомірно визнано переможцем у тендері, оскільки при подачі заявки були відсутні обов’язкові документи.

"У зв’язку з цим прокуратурою заявлено позов про визнання недійсним договору підряду. Проте сторони погодилися з доводами прокурора та розірвали спірний договір не чекаючи рішення суду. Відтак, за результатами вжитих заходів представницького характеру вдалося запобігти використанню бюджетних коштів", – додають у повідомленні. 

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

На кордоні з Угорщиною затримали мікроавтобус, у якому 17 чоловіків

Коментар

Блоги

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Мирослав Дністрянський

ПРО МОВУ НАУКИ Й УКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ВИДАННЯ

Василь Чорний

Студентам Львівського та Чернівецького університетів розповіли про роботу присяжних

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: