• Головна
  • Новини
  • На Львівщині четверту добу шукають одинадцятирічну дівчинку

24.07.2024, 20:45

На Львівщині четверту добу шукають одинадцятирічну дівчинку

Четверту добу триває пошукова операція, до якої залучені більше 600 осіб: поліцейські, рятувальники, прикордонники, кінологи, волонтери та небайдужі мешканці Львівщини.

Про це інформує поліція Львівської області.

Учасники операції прочісують лісові масиви, обстежують водойми, опитують очевидців та встановлюють ймовірний маршрут руху дівчинки. Задіяні гвинтокрили та квадрокоптери.

Розшукувана: Соломія Веклич, жителька міста Рава-Руська, Львівського району, вік – 11 років.

Про зникнення дитини 20 липня у поліцію повідомила мати. За її словами, дочка вийшла з дому о 16.00, з того часу ніякої інформації про неї немає.

Прикмети Соломії: зріст 148 см, худорлява, смаглява, волосся середньої довжини, темно-русе – зазвичай зав’язує у хвостик. Обличчя овальне, очі сіро-голубі, губи тонкі, ніс прямий, два верхніх передніх зуби більші за інші.

Особливі прикмети: не розмовляє, але чує. На кінчику носа має родимку та слабо виражені родимі плями на обох щиколотках. Післяопераційний шрам на животі. У правому вусі - сережка у вигляд зірки з камінцем посередині.

Була одягнена: у трикотажні шорти в сіро – блакитну смужку та сіру майку, на ногах - сірі гумові тапочки (крокси).

Документів та мобільного телефону з собою не мала. Востаннє Соломію бачили біля залізничного переїзду – вона нібито йшла колією у напрямку села Шабельня.

Усіх, хто володіє інформацією, яка може допомогти встановити місце перебування дитини, закликають зголоситись на оперативну лінію 102 чи на безкоштовну гарячу лінію 0 800 310 911, або звернутись у найближчий відділ поліції. 

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: