• Головна
  • Новини
  • На Львівщині через сніг знеструмлені майже 400 населених пунктів, на Хмельниччині – 26

03.12.2023, 12:48

На Львівщині через сніг знеструмлені майже 400 населених пунктів, на Хмельниччині – 26

У Львівській області через налипання мокрого снігу 395 населених пунктів залишаються без електропостачання, на Хмельниччині – 26

Зокрема, начальник Львівської ОВА Максим Козицький написав, що без електропостачання через налипання мокрого снігу на Львівщині залишаються 395 населених пунктів: 154 повністю, 241 – частково. 

Він зазначив, що найбільше знеструмлень зафіксовано на Яворівському, Жовківському та Старосамбірському напрямках. Відновлюють подачу живлення 507 фахівців Львівобленерго, залучили також 177 одиниць техніки.

"Де це дозволяли заходи безпеки, спеціалісти працювали вночі. У випадках, коли живлення зникло через падіння дерев, гілок на лінії електропередач або падіння опор, довелося чекати ранку", – додав Козицький. 

Водночас у Хмельницькій області через налипання снігу на електромережі та сильний вітер без світла залишаються 3 135 споживачів.

"Станом на ранок внаслідок погіршення погодних умов (пориви вітру 15-20 м/с, налипання мокрого снігу) відключено від електропостачання 26 населених пунктів у Волочиській, Городоцькій, Славутській та Теофіпольській територіальних громадах", – йдеться у повідомленні Хмельницької ОВА.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: