• Головна
  • Новини
  • На Буковині затримали прикордонника, який вирішив «підзаробити» на кордоні

18.11.2021, 15:23

На Буковині затримали прикордонника, який вирішив «підзаробити» на кордоні

Військовослужбовця, якого було призвано на строкову службу до лав Держприкордонслужби, затримали правоохоронці у Чернівецькій області.

Про це повідомила Державна прикордонна служба.

Правопорушника викрито у ході реалізації кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, спільною міжвідомчою групою у складі офіцерів ВВВБ по Чернівецькому прикордонному загону ГВВВБ «Захід» спільно зі співробітниками ВБКОЗ УСБУ в Чернівецькій області, слідчими ТУ ДБР, розташованого у м. Хмельницький, під процесуальним керівництвом Чернівецької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері, за сприяння керівництва Чернівецького прикордонного загону.

Молодший сержант строкової служби, діючи з корисливих мотивів, отримав від громадянина України на банківську картку неправомірну вигоду у сумі 30 тисяч гривень за сприяння у незаконному переміщенню підакцизних товарів (тютюнових виробів) через українсько-румунський кордон на ділянці відділу прикордонної служби «Селятин».

Наразі за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, вручено підозру у порядку ст. 276 КПК України.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: