• Головна
  • Новини
  • На Буковині прикордонники затримали автомобіль з ухилянтами

18.12.2023, 23:02

На Буковині прикордонники затримали автомобіль з ухилянтами

Співробітники Чернівецького прикордонного загону затримали трьох чоловіків призовного віку, які планували незаконний перетин державного кордону з України до Румунії

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Прикордонникам також стало відомо, що всі чоловіки мешканці різних регіонів України, які познайомились нещодавно і місцеву ділянку державного кордону не знають, тому для них постало питання пошуку помічників, які змогли б допомогти втекти до сусідньої країни.

У ході копіткої роботи з використанням всіх можливих інформаційних каналів аналітики встановили організатора незаконного переправлення громадян через державний кордон. Далі свою роботу на оцінку "відмінно" виконали оперативники. У визначений час на одній з доріг неподалік кордону прикордонники зупинили легковий автомобіль, яким керував сам організатор протиправної схеми, місцевий житель. Його пасажирами були ті самі троє "туристів", яким переправник пообіцяв безперешкодну доставку до Румунії в обхід пунктів пропуску. За це він планував отримати з кожного "клієнта" 5 тисяч доларів США.

На усіх затриманих, які намагалися незаконно потрапити за кордон, складено протоколи про адміністративне правопорушення.Організатору незаконної оборудки загрожує кримінальна відповідальність, передбачена статтею 332 Кримінального кодексу України.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: