04.05.2021, 12:29

На Буковині перекинувся «ВАЗ», водій загинув на місці

Дорожньо-транспортна пригода сталася на автодорозі в селі Тарасівці Чернівецького району. Внаслідок аварії водій легковика отримав тілесні ушкодження, які є несумісними із життям. На місці автопригоди наразі працює поліція.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Чернівецької області.

Повідомлення про ДТП з потерпілим у селі Тарасівці надійшло до поліції сьогодні, 3 травня, приблизно о 21:30. На місце події негайно виїхали співробітники Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області й відділення поліції № 6 (м. Новоселиця) Чернівецького районного управління поліції.

Правоохоронці з’ясували, що 21-річний місцевий житель рухався на автомобілі «ВАЗ» по автодорозі зі сторони села Маршинці в напрямку Тарасівців. Не впоравшись із керуванням, водій допустив виїзд транспортного засобу за межі дороги з подальшим перекиданням. Від отриманих травм кермувальник загинув на місці події.

Наразі слідчі поліції вирішують питання внесення відомостей про ДТП до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: