26.10.2020, 19:55

На 15 вакансій у ПП «Краківець» – 475 кандидатів

Реєстрація охочих взяти участь у черговому етапі відбору кандидатів за проєктом «Нове обличчя кордону» знову засвідчила зростання престижу прикордонної служби.

Як повідомляють у ДПСУ, зокрема, з 1 по 25 жовтня тривала реєстрація охочих стати «новими обличчями кордону». Добір відбувався як серед персоналу Держприкордонслужби, так і серед цивільних осіб. Чинні офіцери-прикордонники реєструвалися, щоб кандидувати на посади в Окремому контрольно-пропускному пункті «Київ» (в зоні відповідальності якого пункти пропуску на столичних летовищах, залізничному вокзалі, річковому порту…), відділу прикордонної служби «Краківець» та відділення «Рава-Руська», що на Львівщині. Цивільних кандидатів добирали на 15 посад у відділ «Краківець» Львівського прикордонного загону. Після завершення реєстрації з’ясувалося, що на кожну з цих посад претендує більше 30 осіб. Через он-лайн систему реєстрації свої анкети подали 475 цивільних осіб.  

Наступним етапом відбору буде автоматизоване тестування на загальні здібності, оцінка знання іноземної мови  та професійно-психологічний відбір. Кандидати, які успішно складуть ці випробування, мають пройти медогляд. Ті, хто буде визнаним придатним за станом здоров’я, будуть відстоювати своє право служити у «Краківці» іпід час перевірки фізичної підготовки та кваліфікаційній бесіді.

Особи, які пройдуть всі етапи жорсткого відбору, після підписання контракту відправляться на тримісячне навчання,

Варто зауважити, що у попередньому етапі відбору кандидатів за 60 вакансій конкурували майже 860 осіб, тобто майже 15 осіб на 1 місце. 

Нагадаємо, що проєкт «Нове обличчя кордону» у прикордонному відомстві реалізується за підтримки Посольства США та представництва Міжнародної організації з міграції в Україні (МОМ), експерти яких є постійними спостерігачами за підготовкою і перебігом конкурсу.

Участь у проєкті можуть взяти як діючі військовослужбовці Держприкордонслужби, так і громадяни України призивного віку з цивільної молоді. 

  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: