• Головна
  • Новини
  • НАБУ виявило сховище судді Павла Вовка - конфісковано понад 5 млн дол.

07.04.2021, 13:07

НАБУ виявило сховище судді Павла Вовка - конфісковано понад 5 млн дол.

НАБУ виявило таємне сховище готівки глави Окружного адмінсуду Києва Павла Вовка - конфісковано понад 5 мільйонів доларів. Безпеку Вовка забезпечував його брат - заступник начальника управління Служби зовнішньої розвідки України Юрій Зонтов!

Про це у Фейсбуку написав головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов.

Юрій Бутусов: "3,7 мільйона доларів, 840 тисяч євро, 20 тисяч фунтів стерлінгів, 230 тисяч гривень, 100 шекелів, а також колекцію старовинного антикварного начиння вилучили детективи НАБУ в таємному сховищі глави Окружного адмінсуду Києва Павла Вовка!

Як повідомляють джерела Цензор.Нет, Вовк обладнав секретне сховище готівки в конспіративній квартирі в скромному будинку за адресою Джона Маккейна, 22, на Печерську (колишня вулиця Івана Кудрі).

Квартира оформлена на жінку-адвоката, але квартирою користувалася сім'я Вовка. Заходи безпеки Вовк обрав жорсткі, квартиру вдалося вичвити тільки в момент передавання хабаря.

Національне антикорупційне бюро затримало на передаванні хабаря Юрія Зонтова - рідного брата глави Окружного адмінсуду Києва Павла Вовка (рідне прізвище глави адмінсуду Вовка - Зонтов, він взяв прізвище своєї дружини після шлюбу).

А тепер невеликий шок. Зонтов є заступником начальника управління Служби зовнішньої розвідки України! Саме Зонтов забезпечував прикриття і безпеку таємних корупційних афер свого брата.

Зонтов був прийнятий на службу в СЗР на високу посаду, але глава СЗР Валерій Кондратюк, призначений на посаду за протекцією голови Офісу президента Андрія Єрмака, не бачив, що рідний брат Вовка в робочий час займається не державною службою, а сімейними корупційними справами. Зонтов при цьому в порушення Закону про держслужбу не призупинив дію свого адвокатського свідоцтва, і цього теж ніхто не помітив. Схоже, СЗР не перевіряє діяльність своїх співробітників - ну або навпаки, так було треба?

Постає питання - а чи не було перебування Зонтова на високій посаді в СЗР результатом таємних корупційних домовленостей між главою ОП Єрмаком і главою ОАСК Вовком? Адже не могли ж не знати, кого тримають на такій високій посаді? Хто ж пролобіював? Адже такий продасть Батьківщину і всі її держтаємниці за кілька тисяч доларів...

5 квітня заступник начальника управління СЗР Зонтов в службовий час отримав 100 тисяч доларів хабаря, залишив собі 20 тисяч доларів, а 80 тисяч передав на квартиру-сейф свого брата...

Як видно, корупціонерами рідні брати Зонтов і Вовк були нахабними і масштабними, а ось розвідники з них - ніякі...

Прохання до всіх співробітників СЗР - підкажіть обставини призначення Зонтова, хто його лобіював, чому він так вільно замість служби займався корупцією, хто не перевірив той факт, що він не здав адвокатське свідотство?"

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: