16.08.2021, 10:59

Молдова змінила правила в'їзду в країну

На кордоні потрібно пред'явив або сертифікат про повний курс вакцинації, або негативний ПЛР-тест на коронавірус, або довідку про те, що прибулий перехворів на COVID протягом останніх шести місяців.

У Молдові з понеділка, 16 серпня, почали діяти нові правила в'їзду в країну через поширення коронавірусу. Про це повідомляє Кореспондент із посиланням на NewsMaker.

Відзначається, що на кордоні треба пред'явити або сертифікат про повний курс вакцинації, або негативний ПЛР-тест на коронавірус, або довідку про те, що прибулий перехворів на коронавірус протягом останніх шести місяців.

Ті, у кого немає цих документів, повинні дотримуватися 14-денного карантину.

Це не стосується дітей до 12 років, учнів до 18 років, які їдуть на іспити або навчання, і громадян, які приїжджають на лікування.

Хто вже провів сім днів у карантині і не захворів на коронавірус, може здати ПЛР-тест або антиген-тест на COVID-19 і, якщо він негативний, вийти із самоізоляції.

Також з 16 серпня в аеропорт Кишинева пропускатимуть тільки мандрівників. Люди, які їх супроводжують і зустрічають,перебувати в будівлі не зможуть.

Крім того, в Молдові почали діяти нові правила відвідування закритих ресторанів і барів, театрів, музеїв, кінотеатрів, бібліотек, розважальних місць, фітнес-центрів басейнів.

Тепер там дозволено присутність не більше 50% людей від максимальної місткості приміщення, і не більше 250 осіб. Це стосується також масових святкових заходів.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: