• Головна
  • Новини
  • Михайло Цимбалюк: В Україні відбувається крах реформи правоохоронних органів

13.08.2020, 09:54

Михайло Цимбалюк: В Україні відбувається крах реформи правоохоронних органів

Про це наголосив народний депутат ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, коментуючи повернення Окружним адміністративним судом Києва до Офісу генерального прокурора не вручені підозри п’ятьом суддям.

«Насамперед такий випадок свідчить про крах реформи не тільки правоохоронних органів, але і судової гілки влади загалом. Нині ми бачимо, що антикорупційні органи безсилі. Через те, слід говорити, що потрібне втручання, і повинна бути висловлена позиція представниками Верховного суду України. Ми хочемо, щоб із цього приводу були чіткі коментарі керівника Офісу генеральної прокуратури. Це прецедент, який може призвести до паралічу найвищої судівської гілки влади. На сьогодні є певні питання щодо законності проведення прослуховування засобів зв'язку. Виникає питання, чи були всі необхідні документи для проведення таких заходів. З іншого боку, ми бачимо, що існує кругова порука, серед вищих суддівських органів. Деякі судді вже стали нібито вічними і пережили багато етапів проведення судової реформи», – переконаний народний обранець.

Нагадаємо, Окружний адміністративний суд міста Києва повернув до Офісу генерального прокурора невручені повідомлення про підозри суддям Окружного адміністративного суду міста Києва у кримінальному провадженні, які були залишені прокурорами просто на стільці в коридорі суду в позаробочий час.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: