• Головна
  • Новини
  • Михайло Цимбалюк: Будь-яка оптимізація освітніх чи медичних закладів в умовах російсько-української війни – це ні що інше як диверсія в тилу

03.08.2022, 12:51

Михайло Цимбалюк: Будь-яка оптимізація освітніх чи медичних закладів в умовах російсько-української війни – це ні що інше як диверсія в тилу

У час воєнного стану у Львівській облраді знову почали напрацьовувати проект рішення щодо об’єднання Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «ОХМАТДИТ» зі Західноукраїнським спеціалізованим дитячим медичним центром. Ідея такого об’єднання зародилася ще у 2019 році.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав народний депутат України від ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк. 

«На запрошення керівника Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру Андрія Синюти, зустрівся з трудовим колективом медзакладу. Настрої працівників лікарні однозначні – вони проти такого об’єднання, оскільки медцентр просто залишиться у підвішеному стані і з успішного перетвориться у дотаційне і не зможе повноцінно надавати свої послуги», – зазначив Михайло Цимбалюк.  

За словами політика, «Батьківщина» катерично проти такого об’єднання медзакладів.

«І сьогодні мені було важливо почути думку колективу, аби переконувати чиновників на вищому рівні у хибності такого проекту рішення», – підсумував Михайло Цимбалюк.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: