• Головна
  • Новини
  • Місія ОБСЄ призупинила моніторинг на сході України - Reuters

17.10.2021, 19:59

Місія ОБСЄ призупинила моніторинг на сході України - Reuters

Спеціальна моніторингова місія (СММ) ОБСЄ призупинила операції на сході України з міркувань безпеки на тлі протестів, які проходять в окупованому Донецьку.

Як повідомляє Укрінформ, про це агентству Reuters сказав голова Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Яшар Халіт Чевік.

Як повідомляється, у суботу, 16 жовтня, близько 200 проросійських демонстрантів вийшли на зустріч зі спостерігачами ОБСЄ, вимагаючи звільнення офіцера самопроголошеної ЛНР, якого було захоплено минулого тижня.

Місія вже стикалася з протестами, що були організовані підтримуваними Москвою сепаратистами, але цього разу демонстранти заблокували вхід до готелю, де базуються спостерігачі.

Нагадаємо, 13 жовтня російські збройні формування вдалися до грубої провокації, коли група озброєних осіб з пов'язками СЦКК під прикриттям проведення робіт з розмінування здійснювала розвідку залишених позицій ЗСУ.

Оперативна група ЗСУ затримала одного бойовика російських збройних формувань: громадянина РФ Косяка Андрія Валентиновича 1978 року народження. У нього було вилучено зброю та боєприпаси. Також правоохоронні органи України підозрюють цього громадянина у скоєнні ще 2010 року тяжкого злочину відповідно до статті 115 КК України.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: