• Головна
  • Новини
  • Misha's way: Саакашвілі оголосив про «великі плани щодо України і Грузії»

14.07.2020, 17:55

Misha's way: Саакашвілі оголосив про «великі плани щодо України і Грузії»

Голова Виконавчого комітету реформ при президенті Володимирі Зеленському Міхеіл Саакашвілі заявляє про "великі плани щодо України та Грузії".

Про це Саакашвілі написав у Facebook:

"В цілому ви повинні знати — у мене великі плани і щодо України, і щодо Грузії. Я за велику трансформацію. Я не вірю в пів кроки і не вірю в процес, я вірю тільки в результати процесу.

Цієї осені я готуюся до вирішального ривка в Грузії. Ми закінчимо приниження моєї Батьківщини Грузії і знищення мого народу ставлеником Росії олігархом Іванішвілі, і повернемо грузинську державність на швидкі рейки розвитку, навіть якщо мені особисто доведеться заплатити за це найвищу ціну.

Так, я борюся і в Україні, і в Грузії. Так, я не претендую на високі посади в жодній країні, але я точно знаю, що я є регіональним лідером і для багатьох пов'язаний з надією на поліпшення та реформи, і цих людей я не підведу, що б не сталося і чого б мені це не вартувало".

Водночас політик не конкретизував свої "великі плани".

Саакашвілі зазначив, що скрізь, де б він не працював, "працював на результат, на те, щоб змінювати життя людей, змінювати життя навколо себе і змінювати життя країни або країн".  

Для тих, хто запитує, чому немає реформ політик відповів, що Виконавчий комітет реформ не є виконавчим органом, але вони "є генератором ідей". Він запевнив, що цього тижня завершує концепцію щодо судової реформи. Свої пропозиції планує представляти президенту і Національній раді реформ, а також громадськості для широкого обговорення.

Також комітет підготував Кодекс надрокористування, щоб покінчити з корупцією в цій галузі.

"Ми постійно працюємо з бізнесом, будемо продовжувати проштовхувати податок на виведений капітал попри шалений опір. Ми працюємо над конкретними випадками утисків бізнесу, щоб перешкоджати лобіюванню корупційних інтересів.

Ми пропонуємо вичерпну реформу ДАБІ, яка взагалі виключить корупцію в будівельній галузі і створить систему ще кращу, ніж я свого часу створив в Грузії. На прохання президента ми підготували вичерпну програму митних реформ.

...Я впевнений, що не тільки я народжений для перемог, а й Україна і Грузія народжені для перемог! Мої соратники і близькі мені люди народжені для перемоги! Це і є мій шлях. My way is Misha's way and we gonna win!"

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: