• Головна
  • Новини
  • Мешканець Львова отримав 3 роки тюрми - збив на переході 17-річну дівчину

16.02.2021, 11:31

Мешканець Львова отримав 3 роки тюрми - збив на переході 17-річну дівчину

Сихівський районний суд Львова визнав винним водія, який збив 17-річну дівчину на пішохідному переході на вул. Стуса. Унаслідок ДТП дівчина отримала тяжкі травми. Суд призначив водію покарання у вигляді трьох років тюрми, також його зобов’язали виплатити потерпілій 50 тис. грн.

Про це пише Zaxid.net.

ДТП трапилась ще наприкінці квітня 2019 року. 17-річна дівчина з Рівненської області переходила вул. Стуса неподалік будинку №22 по нерегульованому пішохідному переходу, коли її збив автомобіль Volkswagen Passat.

Унаслідок зіткнення дівчина отримала відкриту черепно-мозкову травму, крововилив в оболонки головного мозку, перелом кісток склепіння та основи черепа. Це тяжкі тілесні ушкодження, що могли призвести до смерті. Після ДТП дівчина перебувала на тривалому стаціонарному лікуванні.

Допитаний у судовому засідання львів’янин, що скоїв ДТП, свою провину визнав повністю. Він розповів, що, побачивши пішохода, намагався загальмувати, але не змін уникнути зіткнення. Після ДТП чоловік також дав потерпілій та її матері 100 доларів на лікування. Проте суд вважає, що визнання провини водієм є лише формальністю, оскільки він «не вживав дієвих заходів до відшкодування реально завданої шкоди та не вибачився перед потерпілою».

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: