• Головна
  • Новини
  • Мешканцю Славського дали рік за домашнє насильство над дружиною та пасинком

24.07.2024, 14:03

Мешканцю Славського дали рік за домашнє насильство над дружиною та пасинком

За публічного обвинувачення прокурорів Стрийської окружної прокуратури 68-річного мешканця Славського засуджено за домашнє насильство та умисне невиконання обмежувального припису (ст. 126-1, ст. 390-1 КК України).

Йому призначено покарання – 1 рік та 1 місяць позбавлення волі, інформує відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Прокурор у суді довів, що обвинувачений вчинив домашнє насильство над своєю дружиною та її повнолітнім сином, які є інвалідами І та ІІ групи відповідно. Зокрема, чоловік принижував та висловлювався нецензурною лайкою в сторону своїх родичів.

Протягом тривалого часу фігурант був безробітний, часто зловживав алкоголем та систематично вчиняв домашнє насильство над жінкою та своїм пасинком, за що був неодноразово судимий.

Окрім цього, обвинувачений порушив вимоги обмежувального припису в частині заборони наближатися до помешкання, в якому проживає потерпіла. Усе це призвело до психологічних страждань та викликало емоційну напруженість, втому та негативні переживання, а також погіршення якості життя постраждалих.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: