• Головна
  • Новини
  • Мер Львова анонсував велику перевірку укриттів у місті

01.06.2023, 14:34

Мер Львова анонсував велику перевірку укриттів у місті

Після останніх нічних ракетних атак у столиці України, міський голова Львова Андрій Садовий запропонував перевести агресію у конструктив. Відтак, усі комунальні укриття сьогодні в місті повторно перевірятимуть. Мер також звернувся і до мешканців, аби вони долучилися до великої перевірки.

“Сьогоднішній вечір треба присвятити власній безпеці. Вечір відкритих укриттів, толока, збори – називайте це як хочете, але треба бути. Сьогодні з 18 до 20 год усі укриття, які розташовані у житлових та нежитлових приміщеннях, мають бути відкритими. Це можливість мешканцям зустрітись, перевірити стан своїх сховищ та ще раз домовитись про їхню роботу під час повітряної тривоги. Це стосується усіх укриттів у місті. Якщо у вашому будинку немає підвалу чи паркінгу – найближче сховище можете знайти .

Якщо з 18 до 20 укриття закрите, або є інші проблеми з ним - звертайтесь на Гарячу лінію міста за тел. 1580”, — міський голова Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у мережі Facebook.

По всіх проблемних точках повторно пройде комісія. Про результат у мерії обіцяють повідомити додатково. Також сьогодні протягом дня райони проводитимуть перевірку укриттів, які є у комунальній власності. 

“Керівники цих закладів мають контролювати стан та доступність, але також перевірити вказівники, які інформують про те, як добратись до цього укриття з вулиці, якщо ви не місцевий. Всі інформаційні стенди потрібно актуалізувати, зробити помітними та зрозумілими,” — підсумував мер.

Мова насамперед про перевірку укриттів у районних адміністраціях, закладах охорони здоров'я (поліклініки та лікарні), закладах освіти, закладах культури тощо.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: