06.01.2021, 11:15

Мати "слуги народу" купила Мерседес за 8,5 млн грн

Мама народного депутата від «Слуги народу» Олександра Горобця перед Новим роком придбала  коштовний Mercedes-Benz (так званий «кубик») 2019 року випуску. На сайтах з продажу авто такий Mercedes коштує $150-300 тисяч залежно від комплектації.

Про це йдеться у матеріалі «Слідства.Інфо».

На сайтах з продажу авто такий Mercedes коштує $150-300 тисяч залежно від комплектації. Мама депутата — пенсіонерка, раніше працювала у медичній сфері.

Нещодавно журналісти Bihus.Info зафіксували, як Горобець перед голосуванням за державний бюджет відвідував офіс бізнесмена Іллі Павлюка, якого вважають куратором однієї з депутатських груп в парламенті. За часів президентства Віктора Януковича його називали «королем західної контрабанди». Він був близьким до Ігоря Калєтніка, який тоді очолював Державну митну службу України.

Ім’я Ілля Павлюка в 2019 році знову почало регулярно з’являтися в медіа, як одного з кураторів виборчої кампанії Зеленського, а згодом «Слуги народу». Також за даними ЗМІ, так звана депутатська група Павлюка регулярно голосує за рішення, які є вигідними для бізнесу українського олігарха Ріната Ахметова.

В останній декларації Олександр Горобець зазначив, що користується автомобілями БМВ 530E 2017 року випуску і Ленд Ровер 2015 року випуску, які оформлені на його маму. Разом ці автівки коштують майже 900 тисяч гривень або $32 000.

У короткому коментарі журналістам депутат зазначив, що батьки продали ці дві автівки та купили нову — Мерседес-«кубик». Розповідати деталі Олександр Горобець не захотів та повідомив, що знаходиться на вечері з друзями, попри те, що це був робочий час.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: