25.04.2019, 10:44

«Малі міста – великі враження» - проект Мінкультури

6 травня в Ужгороді у Закарпатській ОДА з 11.00 до 15.00 відбудеться інформаційний день проекту «Малі міста – великі враження».

Про це повідомили у Закарпатській ОДА.

До участі у зустрічі запрошуються представники органів місцевого самоврядування та творчих спілок, юридичні особи всіх форм власності та фізичні особи-підприємці, що мають на меті розвиток культурного простору України на основі використання соціально-економічного потенціалу об’єктів культурної спадщини та елементів нематеріальної культурної спадщини для розвитку, посилення інвестиційної та туристичної привабливості населених пунктів із загальною чисельністю населення до 50 тис. осіб.
Під час зустрічі відбудеться презентація проекту, надані методичні рекомендації по заповненню форм для участі у конкурсі, представлені успішні проекти, втілені у 2018 році в рамках конкурсу «Малі міста – великі враження». Передбачається й блок «питання – відповіді». 

Реєстрація на зустріч за посиланням.

Нагадаємо, 15 квітня 2019 року розпочався прийом заявок на конкурс культурно-мистецьких проектів «Малі міста – великі враження» у 2019 році. Підставою для проведення конкурсу є наказ Міністерства культури України №97 від 11.02.2019, зареєстрований в Міністерстві юстиції України від 20.03.2019 за N 273/33244 «Про затвердження Положення про конкурс культурно-мистецьких проектів «Малі міста – великі враження».

Мета конкурсу:
- посилення інтеграції культурної спадщини в життя громад;
- впровадження кластерних моделей розвитку культури в громадах в умовах децентралізації;
- підвищення економічної привабливості культурної спадщини та її сталого використання;
- залучення зацікавлених сторін до використання ресурсу культурних спадщини та креативних індустрій для розвитку громад.

Фото - Свалява, aero.uzhgorod.ua

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: