02.08.2020, 20:12

МЗС уточнило, коли Іран заплатить за збитий Боїнг

Виплаті компенсацій має передувати притягнення винних до відповідальності та принесення офіційних вибачень іранською стороною.

Компенсації жертвам катастрофи літака Боїнг авіакомпанії МАУ, збитого іранськими військовими, будуть розраховуватися після отримання Україною повної інформації про обставини інциденту. Про це в неділю, 2 серпня, повідомив заступник міністра закордонних справ Євген Єнін в ефірі телеканалу Україна 24, пише Кореспондент.

Він уточнив, що виплаті компенсацій також має передувати притягнення винних до відповідальності та принесення офіційних вибачень іранською стороною.

"М'яч зараз знаходиться на іранській стороні", - зазначив Єнін. За його словами, Україна задоволена тим, що Іран підтвердив свою готовність виконувати міжнародні зобов'язання щодо катастрофи літака МАУ.

Нагадаємо, 30 липня в Києві завершилися переговори представників Афганістану, Великобританії, Канади, Швеції та України з Іраном щодо компенсації сім'ям жертв катастрофи літака компанії МАУ поблизу Тегерана.

  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: