20.08.2022, 15:37

МЗС України закликало Австрію вислати дипломата РФ

Міністерство закордонних справ України закликає вислати постійного представника РФ при міжнародних організаціях у Відні Михайла Ульянова через його висловлювання про знищення української нації.

Про це заявив речник МЗС України Олег Ніколенко.

"Постпред РФ Михайло Ульянов закликає до знищення української нації. Цю мову геноциду не можна терпіти. Закликаємо всю дипломатичну спільноту у Відні бойкотувати Ульянова, а країну перебування, Австрію, оголосити його персоною нон грата", – написав він у Twitter.

Нагадаємо, напередодні Ульянов написав пост в Twitter з таким текстом: "жодної пощади українському населенню". Так він прокоментував подяку Володимира Зеленського Сполученим Штатам за новий пакет військової допомоги. Пізніше Ульянов видалив свій пост та заявив, що його зміст неправильно інтерпретували.

"Я повинен вибачитися. Я забув, з ким маю справу. Я, звичайно, мав на увазі США з їх поставками зброї і президента України, який буквально вчора заявив, що він відкидає будь-які мирні переговори. Дійсно, ніякої пощади з їхнього боку до українського населення. Це те, що я сказав", – заявив Ульянов.

  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: