• Головна
  • Новини
  • МОК допустив росіян на Олімпіаду-2024: в Україні розглядають можливість бойкоту Ігор в Парижі

08.12.2023, 21:36

МОК допустив росіян на Олімпіаду-2024: в Україні розглядають можливість бойкоту Ігор в Парижі

Очільник Мінмолодьспорту України Матвій Бідний відреагував на рішення Виконавчого комітету МОК про допуск росіян і білорусів на Олімпіаду-2024

Про це повідомляє офіційний фейсбук-акаунт Міністерства молоді та спорту України.

Українська сторона впевнена, що рішення Виконкому МОК дозволити росіянам та білорусам змагатися під нейтральним прапором, - безвідповідальне.

"Ми зі свого боку пояснювали міжнародним партнерам та олімпійському комітету, що російські спортсмени мають такі ж паспорти, що й окупанти, які вбивають українців. А це означає, що вони несуть частину відповідальності за смерті українців. Єдина держава, яка тричі порушувала олімпійське перемирʼя, - Росія. Єдина держава, яка намагається провести альтернативу Олімпіаді, - Росія. Єдина держава, яка погрожує приїхати на Олімпіаду на танках, - Росія", - наголошує т. в. о. Міністра молоді та спорту України Матвій Бідний.

Очільник Мінмолодьспорту поставив запитання: "Що ще має зробити Росія, кого ще має вбити Росія, аби МОК нарешті зняв рожеві окуляри щодо країни-терористки?"

"Щодо участі України в Олімпійських та Паралімпійських іграх 2024 року: ми ухвалимо рішення пізніше, після того як проведемо консультації з українською спортивною спільнотою та вищим політичним керівництвом країни", - йдеться у повідомленні.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

На кордоні з Угорщиною затримали мікроавтобус, у якому 17 чоловіків

Коментар

Блоги

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Мирослав Дністрянський

ПРО МОВУ НАУКИ Й УКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ВИДАННЯ

Василь Чорний

Студентам Львівського та Чернівецького університетів розповіли про роботу присяжних

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: