• Головна
  • Новини
  • Львів'яни заспівають перед Оперою задля збору коштів на авто для ЗСУ

19.07.2023, 14:57

Львів'яни заспівають перед Оперою задля збору коштів на авто для ЗСУ

У Львові на площі перед оперним театром FIJI Band та Зіновій Карач співатимуть українські ретро-хіти, щоб зібрати кошти на бандеромобіль для ЗСУ

Про це повідомили організатори - VINIL Concert agency.

23 липня на площі перед оперним театром у Львові FIJI Band та Зіновій Карач дадуть концерт ретро-музики " На трамвайній зупинці…", під час якого збиратимуть кошти на автомобіль для ЗСУ. Мета – зібрати 300 тис. грн на бандеромобіль ЗСУ. 

Як наголосили організатори, амбасадори української пісні FIJI Band та Зіновій Карач виконуватимуть улюблені хіти української ретро-музики. "Улюблені пісні – для доброї справи, - кажуть у   VINIL Concert agency. - Приходьте разом співати "Гуцулку Ксеню", "Червону Руту", "Черемшину" у дружньому колі. Приходь підтримати військо своєї країни! Українська пісня і спільна мета – підтримка наших захисників. Музика має велику силу дарувати надію. Нехай же музика подарує нашим воїнам можливість швидше пересуватися на шляху до перемоги!"

Великий музичний проєкт відбудеться під егідою благодійного фонду "Supporters of Ukraine", медичного центру "Берегиня", громадської організації "Міжнародна Асоціація Мистців" за підтримки концертної агенції "Vinil" та Департаменту з питань культури, національностей та релігій. 

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

На кордоні з Угорщиною затримали мікроавтобус, у якому 17 чоловіків

Коментар

Блоги

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Мирослав Дністрянський

ПРО МОВУ НАУКИ Й УКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ВИДАННЯ

Василь Чорний

Студентам Львівського та Чернівецького університетів розповіли про роботу присяжних

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: