• Головна
  • Новини
  • Львівський суд оштрафував чоловіка за фальшивий ПЛР-тест на Covid-19

04.05.2021, 19:36

Львівський суд оштрафував чоловіка за фальшивий ПЛР-тест на Covid-19

Яворівський районний суд Львівської області визнав винним чоловіка у підробці негативного результату ПЛР-тесту на Covid-19 і призначив 850 грн штрафу.

Про це повідомляє «Главком» з посиланням на вирок від 28 квітня.

За даними слідства, 7 квітня обвинувачений, перебуваючи за місцем свого проживання, за допомогою комп’ютерної техніки виготовив висновок дослідження на виявлення гострої респіраторної хвороби Covid-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» з негативним результатом.

Фальшивий документ був зроблений на бланку «Першої соціальної медичної лабораторії «Ескулаб» без відтиску круглої печатки підприємства та відповідного QR-коду. У такий спосіб чоловік планував уникнути самоізоляції на території України.

Наступного дня, 8 квітня під час перетину пункту пропуску через державний кордон України для автомобільного сполучення «Краківець-Корчова», рухаючись в Україну з Польщі, чоловік продемонстрував інспектору Державної прикордонної служби України начебто свій негативний ПЛР-тест на Covid-19.

У суді обвинувачений визнав вину і пояснив, що дійсно підробив висновок дослідження з негативним результатом, не здававши жодних аналізів, який в подальшому пред`явив прикордоннику під час проходження митного контролю.

Також чоловік уклав з прокурором угоду про визнання винуватості, яку й затвердив суд.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський вважає несправедливим розподіл вакцин від коронавірусу у світі. Про це він сказав після зустрічі з президентами Естонії, Латвії, Литви та Польщі.

  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: