• Головна
  • Новини
  • Львівський режисер Тарас Дронь розпочав зйомки фільму "Дім за склом"

08.03.2021, 11:19

Львівський режисер Тарас Дронь розпочав зйомки фільму "Дім за склом"

Розпочалися зйомки повнометражного фільму "Дім за склом" режисера та сценариста Тараса Дроня. Виробництво картини здійснює кінокомпанія "Директорія Кіно" за підтримки Державного агентства України з питань кіно та у співпраці із компанією "Сучасне Українське Кіно".

Про це повідомила пресслужба Держкіно.

Головну роль у картині виконує Ірина Веренич-Островська. Вона грає Вікторію — маму дівчини, яка зникає під час святкування шкільного випускного вечора. Вікторія — ділова сучасна жінка, в якої в житті все ідеально: від порядку вдома до чітко збудованого статусу в суспільстві. Однак існує підозра, що її донька займається незаконним розповсюдженням наркотиків. Аби не заплямувати репутацію та викристалізований роками образ, жінка розпочинає пошуки у власний спосіб. Вікторія навідріз відмовляється вірити в припущення слідства, і особливо своєму колишньому чоловіку, якого вважає невдахою і справжньою причиною зникнення.

Перший знімальний день пройшов в селі Циблі Бориспільського району, де команда фільму знайшла незвичну локацію — затоплену церкву. Частина фільму буде зніматися в місті Українка, частина — в Києві.

Співавтором сценарію картини виступив Якуб Присак, оператор-постановник — Олександр Поздняков, художниця - постановниця — Марія Островська, звукорежисер — Сергій Степанський. Продюсери фільму — Ігор Савиченко та Валерія Сочивець.

Кінопроєкт стрічки "Дім за склом" став одним із переможців Чотирнадцятого конкурсного відбору Держкіно. Загальний бюджет картини — 25 млн 062 тис. 650 грн., з яких 20 млн — державна фінансова підтримка. Фільм знімається на 35 мм плівку, команда планує завершити його виробництво наприкінці 2021 року. 

Нагадаємо, що минулого року картина режисера Тараса Дроня "Із зав’язаними очима" перемогла в конкурсі Competition 1-2 Варшавського міжнародного кінофестивалю.

Прем'єра фільму "Дім за склом" запланована на осінь 2022 року.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: