• Головна
  • Новини
  • Львівські спортсмени-чемпіони отримають премії з міського бюджету

15.06.2021, 18:23

Львівські спортсмени-чемпіони отримають премії з міського бюджету

На засіданні постійної комісії культури, молоді, спорту  та зовнішніх зв’язків Львівської міської ради депутати погодили виділення премій талановитим та перспективним спортсменам і їхнім тренерам за найвищі результати у чемпіонатах Європи та України.

Про це повідомив Інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

Зокрема, за найвищі результати у чемпіонаті Європи серед жінок до 23-х років з вільної боротьби, що відбувся у Скоп’є (Македонія) 17 - 23 травня 2021 року, премії отримають переможниця Оксана Чудик і її тренер Степан Ткачишин.

За результати чемпіонату Європи серед жінок з вільної боротьби, що відбувся у Варшаві (Польща) 19 - 23 квітня 2021 року, премії отримають призерка Христина-Зоряна Демко і її тренер Андрій Стаднік.

За результати чемпіонату України серед чоловічих команд суперліги сезону 2020-2021 рр. з водного поло з міського бюджету виділять  премії переможцю -ватерпольному клубу «Динамо» (капітан команди – Юрій Сидорович) і його тренеру Олександру Дядюрі.

За результати чемпіонату України серед чоловічих команд суперліги сезону 2020-2021 рр. з волейболу виділять премію волейбольному клубу «Барком-Кажани» (президент Олег Баран).

Голова постійної комісії культури, молоді, спорту  та зовнішніх звязків Львівської міської ради Лейла Мелесова-Вальчак зазначила, що таким чином ми підтримуємо наших спортсменів, які здобувають високі нагороди. Кошти на виплати премій передбачені у бюджеті міста згідно з Програмою надання премій Львівської міської ради талановитим та перспективним спортсменам і тренерам м. Львова, затвердженою ухвалою Львівської міської ради від 05.03.2020 року.

Також на засіданні комісії йшлося про необхідність підтримки розвитку фізичної культури і спорту на території населених пунктів, які приєдналися до Львова у складі новоутвореної Львівської міської територіальної громади. 

«Ми об’їздили населені пункти, які півроку тому доєдналися до Львова у результаті територіальної реформи. Побачили спортивні стадіони, які заросли, подекуди трава по коліна. До школи діти йдуть по болоті. Тому нам треба на «Спортресурс» передбачити техніку, працівників. Це вже треба негайно брати на фінансування», - зазначив депутат Петро Адамик.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: